Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kullerstenar

 
  • Serverar: 36 portioner
Skriv ut

Julgott som stora och små barn kommer att älska.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä botten och sidorna på en grund bakform, 27 x 18 cm, med folie.
  2. Strö ut hälften av kokosflingorna över botten på formen.
  3. Dela alla marshmallows på mitten och lägg dem i formen, varannan vit och varannan rosa, med luft mellan varje bit. Strö resten av kokosflingorna och nötterna mellan marshmallowbitarna och runt kanten på formen.
  4. Lägg chokladen i en medelstor värmetålig skål. Ställ skålen över en kastrull med sjudande vatten och rör om tills chokladen har smält och är slät. Låt den svalna något.
  5. Häll chokladen mellan och runt marshmallowbitarna. Låt chokladen stelna. Skär godiset i bitar med en vass kniv och förvara det i lufttät burk på sval, mörk plats i upp till två veckor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.