Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsalsaröra

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt till fredagsmyset.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta av skinnet på kycklingen, dela köttet i bitar och lägg i en kastrull. Häll i philadelphiaosten och cremé fraichen, rör runt och låt det smälta ihop på medelvärme. Tillsätt chunky salsa efter smak, servera resten vid sidan av. Låt det puttra ihop några minuter.
  2. Servera med värmda nachos som tilltugg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.