Servera med ris och kall vitlökssås.
Instruktioner
- Salta och peppra kycklingfiléer, stek på ett grilljärn så de får fint mönster, lägg i en ugnssäker form och kör färdiga i ugn ca 20 min 200º beroende på storleken.
- Dela under tiden broccoli i mindre buketter och koka al dente i saltat vatten, kyl i isvatten. Halvera lök och pepparfrukten (ta bort kärnor och mellanvägg) och skiva tunt, dela champinjoner i fjärde delar. Dela paprikan i centimeterstora bitar.
- Fräs champinjoner i lite matfett eller olja på hög värme, gärna i en wok men det går lika bra i en stekpanna, när champinjonerna fått en fin brynt yta tillsätt pepparfrukt, lök och paprika, salta och peppra. Fräs på till allt blivit genomstekt men fortfarande har kvar tuggmotstånd. Tillsätt broccoli och kinesisk soya och värm snabbt. Skiva kyckling och lägg tillbaka i formen och häll grönsakerna över.
Publicerat den
3 oktober 2009
Skriv kommentar