Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyklinggryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kyklinggryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kyklingen i mindre bitar. Bryn bitarna i lite matfett och lägg över i en gryta. Strö över lite salt, peppar och mjöl. Rör om. Späd med buljong och créme fraiche. Tillsätt dragon. Låt grytan småputtra liten stund.
  2. Skär under tiden squashen i mindre bitar. Skala och finhacka vitlöken. Ansa och skär salladslöken i bitar och fräs allt i lite matfett några minuter.
  3. Grov hacka tomaterna. Ansa och skiva rädisorna. Rör ner squashen, löksorterna, tomaterna, rädisorna och sockerärtorna i grytan.
  4. Låt allt koka upp på nytt och smaka av med soya. Strö över hackad gräslök.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.