Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakrisparfait

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Galet god och lyxigare än färdig glass

Ingredienser

Instruktioner

Krossa hälften av karamellerna fint i en mortel och resten grovt. Rör ihop dem med äggulor, lakrispulver och florsocker. Vispa grädden och vänd ner. Häll smeten i en form, ca 1 liter.. Frys 4-5 timmar. Doppa formen i varmt vatten och stjälp upp parfaiten på ett fat. Låt stå i kylen ca 15 minuter innan servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.