Om man är sugen på något sötare, så passar dessa kakor bra.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader. Rör smör och socker poröst. Rör ner ett ägg i taget.Tillsätt mjölet blandat med bakpulvret. Häll i mjölken så det blir en smidigare konsistens.
- Häll smeten i smord och bröad form. ( En fyrkantig form, som är mindre än en braspanna)
- Grädda i 40-45 minuter.
- Låt kakan svalna.
- Dela kakan på längden, sedan på tvären så det blir fyrkanter, dela fyrkanterna på mitten.
Bred på aprikossylt på en halvan och lägg ihop.
Rör ihop glasyren i en skål och häll kokosflingorna på ett fat.
- Doppa fyrkanterna i glasyren så dem täcks runt om.
Doppa dem i kokos runt om.
- Låt kakorna ligga på fat tills glasyren stelnat.
Publicerat den
13 oktober 2008
Skriv kommentar