Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel pastarätt med lammfärs och de klassiska lammkryddorna vitlök och rosmarin...smakar mycket bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. .Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Låt rinna av i durkslag.
  2. Hetta upp en stekpanna och fräs lammfärsen smulig i olivolja. Krydda med salt, peppar, vitlök och rosmarin.
  3. Tillsätt spansk peppar, tomatpuré, kalvfond och vatten och låt koka 5 min.
  4. Rör ner tomater och haricots verts och koka ytterligare 2 min.
  5. Blanda den nykokta pastan med lammfärssåsen.
  6. Servera med grovriven parmesanost och lite rosmarin.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.