Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Långfilspanacotta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 2 timmar 15 minuter
Skriv ut

Litet magrare variant

Ingredienser

Instruktioner

Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Blanda grädde, socker och vaniljsocker i en kastrull. Värm tills det puttrar och tjocknar. Drag av från värmen. Krama ur gelatinbladen pch lägg dem i grädden. Rör om så att de smälter. Låt svalna en stund. Blanda ner långfilen. Häll upp i portionsglas. Låt stå i kylen ca 2 timmar. Lägg en sked god lingonsylt på varje portion. Strössla över pepparkakor, Servera!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.