Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxklämmor

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott som plockmat och på smörgåsbord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda crème fraîche med citronmajonnäs och klipp ned dillen i röran. Smaka av med svartpeppar. Klipp laxen i små bitar och blanda ned i röran,
  2. Bred smör på tunnbrödet och lägg ut en sträng med laxröra längs långsidan på den smörade sidan. Vik ihop brödet över röran och platta till lite. Lägg alla rullar på ett fat och täck med plast, ställ i kylskåpet ett par timmar eller över natten. Skär snett över rullen i 2-3 cm breda skivor strax innan serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.