Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpyttipanna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En supergod laxpytt

Ingredienser

Instruktioner

Hacka allt mycket smått. Stek först potatisen ca 20 minuter på medelvärme, fortsätt bryna svamp och lax. Häll över allt i en gryta, salta och peppra. Slå över grädde, låt puttra i ca 10 minuter. Hacka löken fint, blanda ihop alla ingredienserna till såsen och sätt in den i frysen några timmar. Allt kan göras i förväg. Vid serveringstillfället värms pytten och ett par skedar frusen sås läggs ovanpå.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.