Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lekebergskakor

 
  • Serverar: 60 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

dessa kan även göras som kransar och då spritsar man ut degen men den va så hård så jag gjorde kakor av dom istället men annars heter de lekebergskransar.

Ingredienser

Instruktioner

rör margarin, socker och siktat kakao i en bunke tillsätt äggulorna och vetemjöl och blanda ordentligt. Rulla degen till små rullar eller den storlek man vill ha på kakorna för de flyter inte ut. eller så spritsar man dom. lägg kakorna på plåt och grädda mitt i ugnen i 175 grader i 10 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.