Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lenasallad

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Salladen är perfekt för utflykter, barnkalas, etc!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp baconen i 2 cm breda bitar, stek dem ordentligt och låt fettet rinna av. Koka makaronerna. Häll av vattnet och blanda i baconen. Klipp salladen i bitar, dela tomaterna och tärna gurkan. Blanda grönsakerna och därefter alltsammans.
  2. Salladen serveras med nötter, dressing och baguettebitar.
  3. Variationsförslag: Lägg makaron-baconblandningen i mitten av ett runt fat och grönsakerna runt om. Stick sedan ned skivor av rökt fläskfilé.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.