Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Likörgubbar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fasta och lite syrliga bär är mest lämpade för sylt, saft och för infrysning. Lättsockrade bär kan fryslagras 10-12 månader eller mer. Sockret bevarar bärens färg, arom och konsistens.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snoppa jordgubbarna och frys in dem med strösocker.
  2. Tina jordgubbarna med socker i en kastrull på medelhög värme. Tillsätt några droppar likör eller punsch. Servera jordgubbarna varma med vaniljglass.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.