Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LImebladspannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 4 timmar 15 minuter
Skriv ut

Krämig pannacotta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Koka upp grädde, socker och limeblad. Låt det svalna och sila sedan bort limebladen.
  2. Rör i minifraiche.
  3. Ta upp gelatinbladen ur vattnet och smält dem med 1 msk vatten i en kastrull på svag värme. Rör i gelatinet i blandningen och fördela smeten i fyra mindre glas. Ställ in i kylen och låt stelna 3–4 timmar.
  4. Koka ihop jordgubbarna med sockret tills det tjocknar och rör i limeskal, låt svalna.
  5. Fördela jordgubbsblandningen över pannacottan och servera.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.