Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limesnurror

 
  • Serverar: 32 portioner
Skriv ut

Elegantare än vetebröd, lättare än wienerbröd! Fyll färdig smördeg med en lätt och frisk Kesella-kräm. Godast nygräddade.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina degplattorna. Kavla ut dem 2 – 3 cm på bredden.
  2. Blanda Kesella och limeskal. Bred smeten över varje degplatta.
  3. Rulla ihop från långsidan till 4 degrullar. Låt dem ligga i frysen ca 30 min.
  4. Sätt ugnen på 225°. Skär varje degrulle med vass kniv i 8 bitar. Lägg på plåtar med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg.
  5. Grädda i mitten av ugnen 12 – 15 min. Låt dem svalna. Sikta över florsocker.
  6. Tips Förvara fyllda rullar i frysen. Halvtina, skär och grädda före servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.