Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lindströmsburgare

 
Skriv ut

Denna hemmagjorda burgare fungerar lika bra till vardag som till fest. David Johansson arbetar på espressobaren Fika i New York.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken fint, Blanda färs, lök, ströbröd, ägg och grädde till en fin och jämn smet.
  2. Tillsätt sist de tärnade rödbetorna och kaprisen, smaka av med salt och peppar.
  3. Koka de färska rödbetorna hela. Kyl ner dem i kallt vatten när de är mjuka och skiva dem i tunna skivor.
  4. Blanda gräddfil och majonäs och smaka av med färsk riven pepparrot samt salt och peppar.
  5. Gör små biffar av färsen och stek i panna med olja och smör.
  6. Dela briochebröden och rosta dem.
  7. Lägg en liten tesked av pepparrotsdressingen på det undre brödet, varva sedan upp med salladsblad, köttet och de skivade rödbetorna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.