Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonkavring

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Lättbakad julkavring som påminner om det franska kryddiga brödet pain d´épice.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda filmjölk, lingonsylt, sirap, salt och kryddor. Blanda mjölet med bikarbonat och bakpulver. Rör ner mjölblandningen och blanda till en smet.
  2. Häll smeten i smorda brödformar. Jämna till ytan med fuktade fingrar. Grädda i 150 grader och ca 1 ½ timme.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.