Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löjromspotatis

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Passar bra på en sommarbuffé, kanske till midsommar eller till studenten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och koka potatisen mjuk. Låt den kallna. Skala och finhacka rödlöken. Vispa crème fraiche tjock. Låt ev. löjrommen rinna av genom ett kaffefilter.
  2. Skär av en liten topp på varje potatis och ställ dem på ett serveringsfat.
  3. Lägg på en klick löjrom. Spritsa eller lägg på crème fraiche med en sked. Strö på rödlök och sätt i en liten dillkvist.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.