Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lördagsdröm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krabba och sparris under luftigt täcke av sufflésmet - smaksatt med en doft av curry - det låter väl gott? Och sufflèsmeten - ja, den gör ni på ett litet kick.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningen på paketet och lägg det i en smord eldfast form. Häll den outspädda sparrissoppan ovanpå.
  2. Finfördela krabban och fräs den hastigt i smör och curry. Häll fräset över sparrissoppan.
  3. Vispa äggvitorna till hårt skum och rör försiktigt ner majonäsen. Klicka sufflèsmeten överst i formen och sätt in den i god ugnsvärme 250-275 grader i 10-15 minuter eller tills ytan fått färg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.