Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lördagsgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En ljuvligt god pastagratäng med räkor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka tagliatelle enligt förpackningens anvisningar. Spola av dem i kallt vatten. Skala räkorna. Vispa samman hummersoppan, vatten, smulad buljongtärning och crème fraiche i en kastrull. Låt koka upp och småsjuda i någon minut. Smaka av med cayennepeppar, pressad citronsaft och eventuellt lite salt. Blanda sås, pasta och det mesta av räkorna. Lägg det i en smord form och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugn ca 10 - 15 minuter.
  2. Garnera med räkor, citron och dill.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.