Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lördagsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så här lagar man en underbar lördagsgryt som ger lite värme.........

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär den putsade filén i skivor, som bultas ut med handen.
  2. Bryn korven utan fett och ta upp den ur grytan. Bryn köttet i omgångar, strö över salt, kryddor och mjöl. Rör om. Blanda ner syltlök, oliver i halvor, paprika och gurka.
  3. Slå på grädden och koka upp. Lägg i korven och sjud i ca 10 minuter. Smaka av grytan och bjud den med ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.