Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffsauté

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt, snabbt och supergott. Passar både till fest och vardag. Variera lövbiffen med renskav, viltskav eller liknande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet. Hacka lök och äpple.
  2. Stek köttet, krydda med salt och peppar. Lägg i lök och äpple.
  3. Späd med buljong, gelé och soja. Låt puttra en stund. Blanda i creme fraiche mot slutet.
  4. Servera med pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.