Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabb och mycket god sallad som passar för de flesta tillfällen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor. Kärna ur och strimla paprikorna. Dela körsbärstomaterna.
  2. Krydda köttet med salt och peppar och stek hastigt i olja i en het stekpanna. Ta upp köttet och fräs paprikan. Lägg tillbaka köttet och lägg i körsbärstomaterna. Häll över balsamvinäger och låt steka ihop.
  3. Dela osten i bitar.
  4. Lägg upp salladen, häll över biff-röran och toppa med chèvre ost.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.