Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövkrattargryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mustig gryta

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttet i lite smör. Lägg över det i en gryta salta och peppra. Skala och hacka löken och vitlöken, lägg över det i grytan. Tillsätt buljongen, tomatpurén och sambal oelek. Låt grytan puttra på svag värme under lock cirka 45 minuter eller tills köttet är mört. Skär korven i slantar. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Fräs korven i lite smör några minuter. Lägg ner den i grytan tillsammans med paprikan. Låt grytan puttra ytterligare 10 minuter. Rör ut mjölet i vatten till en slät redning. Vispa ner redningen i grytan och låt den puttra ytterligare några minuter. Bjud kokt ris till

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.