Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lunchcrêpes

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God lunchrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Skala räkor och ägg. Skär äggen i småbitar. Spara några räkor till garnering. Blanda samman fyllningen, men ta bara hälften av osten.
  3. Smält smöret och låt det svalna något. Blanda mjöl, vatten och salt till en jämn smet. Vispa ner ägg och mjölk. Tillsätt det smälta smöret.
  4. Smält lite stekfett i en liten stekpanna till första gräddningen. Häll i ca ½ dl smet åt gången. Vänd när smeten stelnat på ovansidan. Stek åtta crépes.
  5. Fördela fyllningen på crépesen. Rulla ihop och strö över ost. Gratinera i ca 10 minuter.
  6. Strö över klippt gräslök och räkor vid servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.