Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majspuffar

 
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Kul tilltugg med koriander och chili.

Ingredienser

Instruktioner

Kärna ur och finhacka chilin. Skiva salladslöken fint. Lägg i en bunke tillsammans med avrunnen majs, ägg, koriander, torra kryddor och salt och blanda. Tillsätt mjölet och arbeta ihop till en lite kladdig smet. Låt stå i 10 minuter. Värm oljan till 180 grader i en fritös eller tjockbottnad kastrull (använd termometer). Lägg ner små klickar av smeten i oljan och fritera majspuffarna tills de är gyllenbruna. Låt rinna av på hushållspapper. Servera direkt med sweet chilisås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.