Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Makrillbiffar

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En härlig sommarrätt som serveras med pressad potatis och grönsallad.

Ingredienser

Instruktioner

Låt ströbröd och mjölk sväll i ca 10 min. Kör löken och makrillen i mixern tills det blir färs av det. Tillsätt kryddor dill och svällt ströbröd. Blanda till en jämn smet. Häll i ägget och blanda igen. Var försiktig så du inte blandar för länge när du tillsatt ägget. Då blir biffarna gärna lite sega. Stek små biffar på medeltempratur tills det blir fin färg på båda sidor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.