Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelbollar med mandelspån och cocktail/sherrybär

 
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnstemperatur: 175 grader
  2. Rör matfettet smidigt och riv mandelmassan.
  3. Tillsätt den och mjölet i matfettet och forma degen till smala rullar.
  4. Skär dem i jämna bitar och forma runda bollar.
  5. Pensla kakorna med äggvita och vänd dem i mandelspån och lägg dem på smord plåt eller bakplåtspapper.
  6. Garnera kakorna med cocktail- eller sherrybär, halverade eller skurna i mindre bitar.
  7. Grädda mitt i ugn ca 10 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.