Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelchokladcrème

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Litet annorlunda efterrätt men jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda Lätt Crème Fraiche, Kesella och äggula. Spara vitan. Sikta ner kakao. Rör i snabbkaffet och sockret. Rör tills allt löser sig. Grovhacka biskvierna och rör ner dem. Vispa vitan till hårt skum och rör ner i smeten. Häll smeten i 6 portionsskålar. Låt dem stå i kylen 2-3 timmar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.