Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelcitronbakelser

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Perfekt till alla glutenallergiker !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram alla ingredienserna till kakan i rumstemperatur.
  2. Sätt ugnen på 175 grader
  3. Klä en mindre form 20x24 cm med bakpapper.
  4. Riv mandelmassan grovt och tillsättt matfettet. Rör samman till en ljus och porös smet. Vänd ner äggen ett i sänder och rör till en slät smet mellan varje.
  5. Fördela smeten jämt över långpappan och grädda mitt i ugnen i ca 25 min. Låt kakan kallna innan dern skärs upp i fyrkantiga bitar. Bred ett lager lemoncurd på varje kaka. Garnera med färska jordggubbar och mynta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.