Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangopudding

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt att göra och härligt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinblad i kallt vatten. Blanda sedan grädde, socker och gelatinblad i en panna och värm sakta tills socker smält. Låt svalna innan du blandar i puread mango, yoghurt, lime och vispa/mixa ihop.
  2. Fördela i serveringsskålar, täck och ställ i kyl ca 4 timmar minst. Kan göras dagen innan redan.
  3. Ta fram och lägg på färska hallon och eventuellt bitar av mango.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.