Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangoskum

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En härlig, lättgjord bjuddessert

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela mangofrukterna genom att skära på sidan om kärnan. Skär loss kärnan och fruktköttet från skalet.
  2. Skär fruktköttet i bitar och lägg det i en matberedare. Finfördela till jämn konsistens.
  3. Blanda i apelsinjuice och florsocker.
  4. Vispa vitorna till hårt skum. Vänd ner mangopurén i äggviteskummet.
  5. Häll upp mangoskummet i en skål eller i portionsglas och ställ det svalt.
  6. Garnera med blockchoklad och servera med en liten knaprig kaka. Kan göras några timmar innan gästerna kommer.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.