Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Månkarbopaj

 
Skriv ut

En suverän god efterrätt som jag åt på en syjunta för många år sen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ingredienserna till pajdegen och tryck ut den i en rund sockerkaksform med löstagbar kant.
  2. Grädda i 200 grader i 10 minuter.
  3. Skär päronen i bitar.Lägg dem i pajskalet. Smält margarin och chokladen tillsammans. Vispa äggen och sockret poröst.
  4. Chockladsmeten vändes ner i äggsmeten, hälls sedan över päronen i pajskalet.
  5. Grädda i ugnen 175-200 grader i ca 20-25 minuter. Låt svalna.
  6. Servera gärna med grädde eller glass till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.