Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marshmallowglass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättenkel att göra och håller sig i frysen minst 1 månad. Att den dessutom är god gör ju inte saken sämre.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg choklad och marshmallows i en kastrull och häll i mjölken. Värm på svag värme tills ingredienserna smält. Lyft från plattan och låt kallna.
  2. Vispa grädden tjock och vänd med en sked ner den i den kalla chokladblandningen. Häll över i en 450-g avlång kakform och ställ i frysen minst 2 timmar så att glassen stelnar. Servera gärna med färsk frukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.