Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marsipannougathjärtan

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Så läckra till lucia och framåt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla, skala och mal mandeln. Arbeta samman mandel och Florsocker.
  2. Kavla ut marsipanen mellan plastfilm eller papper till en 3-4 mm tjock platta. Gör detsamma med nougaten och lägg den ovanpå ena halvan av marsipanen. Täck med andra halvan och tryck till.
  3. Tag ut små hjärtan med hjälp av form eller skär ut efter mall. Smält chokladen över vattenbad eller i mikro och doppa varje hjärta. Garnera med kakpynt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.