Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matcha-pannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Otroligt vacker och god pannacotta i 3 lager. Det gröna Matchateets runda, smöriga smak passar perfekt i pannacotta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bären: Blanda bären tillsammans med socker och sirap i en liten gryta. Låt det koka i 1 minut. Häll upp sylten i botten på 4 glas. Låt svalna.
  2. Lager 1: Blanda grädde, gelésocker och vaniljsocker i en kastrull och koka i en ½ minut. Häll i den hackade chokladen och låt smälta. Häll försiktigt på sylten i glasen och ställ i kylskåp för att stelna.
  3. Lager 2: Blanda grädde och gelésocker i en kastrull och koka i en ½ minut. Häll i den hackade chokladen och en ½-1 tsk matchapulver och rör runt. Häll upp försiktigt ovanpå det andra lager i de fyra glasen. Ställ i kylskåp och låt svalna.
  4. Garnera med riven vit choklad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.