Otroligt vacker och god pannacotta i 3 lager. Det gröna Matchateets runda, smöriga smak passar perfekt i pannacotta.
Instruktioner
- Bären:
Blanda bären tillsammans med socker och sirap i en liten gryta. Låt det koka i 1 minut. Häll upp sylten i botten på 4 glas. Låt svalna.
- Lager 1:
Blanda grädde, gelésocker och vaniljsocker i en kastrull och koka i en ½ minut. Häll i den hackade chokladen och låt smälta. Häll försiktigt på sylten i glasen och ställ i kylskåp för att stelna.
- Lager 2:
Blanda grädde och gelésocker i en kastrull och koka i en ½ minut. Häll i den hackade chokladen och en ½-1 tsk matchapulver och rör runt. Häll upp försiktigt ovanpå det andra lager i de fyra glasen. Ställ i kylskåp och låt svalna.
- Garnera med riven vit choklad.
Publicerat den
21 maj 2016
Skriv kommentar