Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjesstubbar

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En härlig variant av smörgåsbord till Valborg och Midsommar (tunnbrödsrullar med röra)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser till röran, men var försiktig med gräddfilen. Den ska bara binda ihop ingredienserna. Röran får inte bli rinnig. Smaka av och ställ undan. Bred röran över tunnbrödet och rulla ihop. Skär lagom stora bitar och ställ som stubbar på ett fat.
  2. Garnera med färska örter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.