Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melina-kaka

 
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Försvinnande god....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Starta ugnen på 175 grader
  2. Rör smör och socker poröst. Blanda mjöl och bakpulver. Blanda ner tillsammans med ett ägg. Smöra och bröa en rund bakform med löstagbar kant.
  3. Tryck i degen, spara lite till garnering. Bred över hallonsylten. Garnera med ett "galler" av deg. I ugnen i ca 35 minuter. Ska vara lite "lös" när den är klar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.