Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mellandagswok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Helgklassiker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet. Tillsätt salt, saffran och bulgur, koka i 5 minuter.
  2. Strimla kycklingfiléerna och paprikan.
  3. Tina och halvera brysselkålen.
  4. Stek kycklingen i matfettet. Tillsätt salt, cayennepeppar, soja och ingefära. Blanda i och fräs grönsakerna och nötterna. Tillsätt ananasbitar med spad och låt koka 1 minut.
  5. Servera med sweet chilisås. Servera bröd till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.