Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket uppskattad paj. Kan lätt göras vegetarisk med quorn istället för kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

Skär lök och vitkål i centimeterstora bitar. Fräs blandningen i en stekpanna. Tillsätt därefter den i små bitar delade kycklingen, kryddor, creme fraiche och ädelvisp. Rör om och låt puttra en stund. Häll röran i pajskalet. Strö på osten. Grädda ca 25 min. 225 grader.

Kommentarer (2)

  • susie_q 17 november 2008

    mmm.. den här var god,högsta poäng av mig och mina tonåringar.

  • cissilisa 17 april 2012

    bÄlskar denna paj! Perfekt frys- och matlåde-mat dessutom. Hyvlar vitkålen och brukar ha i stekta färksa champinjoner med. Högsta betyg!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.