Supergoda cheesecakes med hälsosam touch!
Glutenfria, laktosfria och äggfria.
Instruktioner
- Botten:
Blanda alla ingredienser utom dadlarna i en matberedare och mixa tills det blir fina smulor. Tillsätt dadlarna och mixa tills det blir en fast deg. Pressa ner degen i en muffinsplåt av silikon eller små cupcakesformar i papper. Ställ in i kylen så länge.
- Cheesecakefyllning:
Mixa allt utom jordgubbarna i en mixer till en slät smet. Vänd ner jordgubbarna i smeten och fördela i de förberedda formarna. Ställ in i frysen i minst 4 timmar eller över natten.
- Jordgubbssås:
Mixa ihop samtliga ingredienser till en slät sås.
- Ta ut cheesecaken ur formarna och lägg upp på fat. Ringla över jordgubbssåsen och dekorera med några färska jordgubbar.
Publicerat den
24 januari 2017
Skriv kommentar