Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mini-jordgubbscheeesecakes

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Supergoda cheesecakes med hälsosam touch! Glutenfria, laktosfria och äggfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten: Blanda alla ingredienser utom dadlarna i en matberedare och mixa tills det blir fina smulor. Tillsätt dadlarna och mixa tills det blir en fast deg. Pressa ner degen i en muffinsplåt av silikon eller små cupcakesformar i papper. Ställ in i kylen så länge.
  2. Cheesecakefyllning: Mixa allt utom jordgubbarna i en mixer till en slät smet. Vänd ner jordgubbarna i smeten och fördela i de förberedda formarna. Ställ in i frysen i minst 4 timmar eller över natten.
  3. Jordgubbssås: Mixa ihop samtliga ingredienser till en slät sås.
  4. Ta ut cheesecaken ur formarna och lägg upp på fat. Ringla över jordgubbssåsen och dekorera med några färska jordgubbar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.