Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minihallondessert

 
Skriv ut

En läcker dessert som man slukar hel, eftersom formen är gjord av vit choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i bitar och smält chokladen i vattenbad. Pensla chokladen inuti knäckformar i önskad storlek.
  2. Låt svalna i kylen. Om det blir ett tunt lager får du pensla på ett andra lager. Lossa försiktigt på pappersformarna.
  3. Blanda kesella vanilj med sylten eller mosade bär. Fördela i chokladformarna. Toppa med hallon.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.