Instruktioner
Klä en ugnsform 20x30 cm med bakplåtspapper.
Hacka chokladen grovt, smält smöret och rör ner chokladen rör tills chokladen smält, låt svalna.
Vispa äggen lätt och rör ner sirap, salt och pepparmint.
Blanda sen ner det avsvalnade chokladsmöret.
Bred ut smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen max 15 min.
Kakan ska vara kladdig näst intill rinnande.Den stelnar till under natten.
Låt den svalna och ställ den sedan i kylskåp över natten.
Lossa kakan ur formen.
Smält smör och rör ner florsocker och så mycket mjölk att du får en tjock smet, tillsätt några droppar pepparmints olja om du vill ha en tydligare mintsmak. Men smaka av kakan innan du tillsätter mer mint. Värm över vattenbad, bred ut glasyren på kakan man måste arbeta fort för glasyren stelnar snabbt. Ställ tillbaka i kylen en stund. Skär upp i små bitar och ringla över lite smält choklad. Förvara i kylskåp, kakan blir mycket kladdig i rumstemperatur.
Avnjut till kaffet.
gradantalet på ugnen ska vara 175.