Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchokladpudding

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jag älskar choklad så här kommer en snabbgjord, enkel och god chokladdessert eller till kvällsmyset.

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg gelantinbladen i kallt vatten 5 minuter. Blanda socker, 1 dl grädde och hackad choklad i en kastrull. Värm försiktigt till chokladen smält. Rör till en slät kräm. Ta upp gelatinbladen och låt dem rinna av. Rör ner dem i chokladkrämen och dropp i pepparmintoljan. Låt svalna. Vispa resten av grädden styv och vänd ner den. Häll i spritspåse och spritsa ut i vackra glas. Garnera med myntablad och chokladpinnar..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.