Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintkokosfudge

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Pastelligt söta godisar för alla mintälskare

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä en form ca 18x18 cm,med plastfolie.
  2. Blanda den kondenserade mjölken i en bunke med den gröna färgen och mintaromen.Rör därefter ner kokos och florsocker.Smaka av och tillsätt ev mer pepparmint.
  3. Tryck ut smeten i formen och jämna till med tex en sked.Ställ kallt i ca 2 timmar.
  4. Stjälp upp och skär fudgen i små fyrkanter.Lägg på en bricka klädd med bakplåtspapper.
  5. Bryt chokladen i bitar.Smält den försiktigt i mikron eller över vattenbad.Ringla eller spritsa chokladen över kokosfudgen. Låt stelna i kylen och förvara kallt fram till serveringen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.