Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkchokladbräck

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Ett enkelt sätt att göra julgodis. Variera med olika torkade frukter och nötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i mikrovågsugnen på full effekt (max 800W) 2-3 min Häll chokladen i små plastformar som finns att köpa i vissa köks- eller hobbyaffärer. Eller häll upp chokladen i en större pastform eller på bakplåtspapper som en chokladkaka. Låt chokladen svalna.
  2. Strö över nötterna och de torkade frukterna och bären. Låt stelna i kylen. Skär i bitar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.