Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjukglasstårta

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt fryst tårta som du kan laga i förväg! Norsk "softiskake"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg bakpapper i en form (ca 24 cm). Smula kexen fint. Hälften av kexen läggs i formen.
  2. Ta tre skålar. Vispa äggulor och socker luftigt i den ena. Vispa grädden för sig. Philadelphiaosten och vaniljsocker skal blandas för sig. Blanda därefter tillsammans ingredienserna från alla tre skålarna. Få ut alla klumpar, använd gärna en elvisp.
  3. Häll smeten över kexen i formen och ställ in i frysen. Låt stå över natten. Tas ut rätt före servering och då strös resten av kexen over tårtan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.