Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mockabrownies

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Smält choklad och smör i en tjockbottnad kastrull på låg värme. Rör om och ställ att svalna.
  2. 2. Häll socker och ägg i en stor skål och vispa ljust och luftigt. Vänd ner chokladsmeten och det avsvalnade kaffet och blanda väl. Sikta mjöl och bakpulver och vänd snabbt ner det i smeten. Vänd sedan försiktigt ner pekannötterna.
  3. 3. Häll kaksmeten i en smord och bakplåtsklädd 20 cm stor, fyrkantig kakform och grädda i 180 grader i 20-30 minuter, eller tills kakan känns fast och det går att dra ut en torr provsticka ur mitten.
  4. 4. Låt kakan ligga kvar i formen och svalna i några minuter och dra sedan en kniv runt kanten så att den lossnar. Stjälp upp kakan på ett galler och dra bort bakpappret. Låt kakan bli helt kall och skär den sedan i fyrkanter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.