Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mockafromage

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Härlig dessert för kaffefantaster!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i blöt i lite kallt vatten ca 10 minuter. Bryt chokladen i små bitar och smält den i det varma kaffet. Krama ur gelatinbladen och smält dem i en kastrull över svag värme. Vispa äggulor och socker poröst, tillsätt pulverkaffet, den smälta chokladen och gelatinet. Vispa äggvitorna till hårt skum. Vispa upp grädden. Vänd ner äggviteskum och grädde i smeten. Häll upp fromagen i en stor glasskål eller i portionsformar. Strö över flisad blockchoklad och garnera med hallon.
  2. Låt fromagen stå kallt tills den ska serveras, dock minst en timme.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.