Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morots-och-paprikasoppa

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbkokta morötter, när de är rivna.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och kör morötterna i matberedare på grova rivskivan. Skär paprikan i 1/2 cm små fyrkanter. Skär 1 syrligt äpple i likadana små fyrkanter. Häll det rivna och skurna i en kastrull med 1,5 liter vatte. Lägg i buljongtärningarna. Koka c:a 15 minuter, så att allt är "tuggmjukt". Servera med ordentligt med persilja och hård eller mjuk ostsmörgås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.